Stk Pula Stolnoteniski klub Pula – Table Tennis Club Pula
 • Pucar prvi na kadetskom Serbian Youth Openu

  Sep 27


  image

  Pucar

  Tomislav Pucar, član GSTK Zagreba koji igra na dvojnoj registraciji i za Pulu, osvojio je prvo mjesto u konkurenciji kadeta na Serbian Youth Openu koj se proteklog vikenda održavao u Vrnjačkoj Banji. Pucar je završnom susretu pobiejdio Paula Gauzy 3:1 u setovima. Splićanin Vedran Bakač je zauzeo treće mjesto izgubivši u poluzavršnici od Pucara. U konkurenciji parova Horvat Nikola i Filip Zeljko su osvojili treće mjesto.


  Tomislav Pucar je sjajnom igrom u pojedinačnom dijelu natjecanja Serbian Opena osvojio prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji što je njegova prva medalja na međunarodnim natjecanjima u pojedinačnoj konkurenciji. U finalu je bio bolji od favoriziranog Paula Gauzy iz Francuske 3:1, ali je najveći posao Pucar obavio u četvrtzavršnici pobjedom nad najboljim francuskim igračem Akuzzuom 3:1.

  Vedran Bakač je zasluženo ušao u poluzavršnicu jer je u četvrtzavršnici sjajnom izvedbom pobijedio prvog nositelja turnira Reitspiesa Davida 3:1. Filip Zeljko je zaustavljen u četvrtzavršnici od Francuza Cassina rezultatom 1:3, dok je Nikola Horvat izgubio u 1/8 završnice od Čeha Pavlika 2:3. U konkurenciji parova Nikola Horvat i Filip Zeljko su zauzeli treće mjesto izgubivši u poluzavršnici od Maleka i Reitspiesa iz Češke 1:3.

  Naši predstavnici su nastupili i u konkurenciji juniora, gdje je najdalje “dogurao” Tomislav Pucar. Pucar je izgubio u četvrtzavršnici od Nađnemedi Valentina 1:4 u setovima. Ostali naši igrači su zaustavljeni u ranijem dijelu natjecanja. U konkurenciji juniorskih parova Filip Zeljko i Nikola Horvat su ponovili uspjeh iz konkurencije kadetskih parova osvajanjem trećeg mjesta. Kod kadetkinja, nažalost niti jedna naša reprezentativka nije prošla kvalifikacije, kako u konkurenciji kadetkinja, tako i u konkurenciji juniorki dok su u konkurenciji parova ispale su u prvom kolu.


Napišite komentar

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.

Spam

Kategorije

Arhiva

Najave

April  2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
   
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30